Als je voor werk moet reizen, is het wel zo fijn als alles soepel verloopt. Al helemaal als wel een keer iets mis gaat. Met de zakelijke reisverzekering kun je met een gerust hart als jouw internationale zakenpartners opzoeken.

Waarom een zakelijke reisverzekering?

Tijdens het reizen kan er nog wel eens iets misgaan. Dat kan zorgen voor ongemak, of zelfs voor grote problemen. De zakelijke reisverzekering helpt jou in dit soort situaties, bijvoorbeeld als jouw bagage kwijt of beschadigd is, of als jou iets overkomt in het buitenland en je medische hulp nodig hebt. Fijn als alles dan goed geregeld is.

Wat dekt een zakelijke reisverzekering?

Deze verzekering biedt hulp als er iets misgaat met of tijdens jouw reis. Dit zijn vervelende situaties, zoals beschadigde of verloren bagage, een annulering of vertraging. Maar deze verzekering biedt ook dekking bij noodsituaties, zoals wanneer jij medische hulp nodig hebt, geƫvacueerd moet worden of zelfs komt te overlijden. Verder wordt ook bijvoorbeeld het eigen risico van een huurauto of het verlies van geld gedekt.

Een aantal voorbeeldsituaties

  1. Je bent met het vliegtuig geland, en staat op jouw bagage te wachten. Je ziet een koffer op de band die lijkt op de jouwe, maar deze ziet er wel erg slecht uit. Na een lange tijd wachten kom je tot de conclusie dat die beschadigde koffer wel de jouwe is! Vervelend, maar gelukkig wordt de schade vergoed.
  2. Je hebt net een deal gesloten met een internationale zakenpartner, als je onderweg naar buiten van een trapje valt. Je komt vervelend terecht, en na overleg met de verzekeraar ga je het toch maar laten checken door een arts.
  3. Je bent in het buitenland voor een opdracht, als er slecht nieuws komt. Het gebied wordt onveilig, en je moet zo snel mogelijk terug naar Nederland. We zorgen ervoor dat je zo snel en veilig mogelijk wordt geƫvacueerd, en weer veilig thuiskomt.