Zelfstandige professionals hebben als geen ander hun zaakjes op orde. Maar juridische vraagstukken blijven moeilijk om in je eentje te regelen. Daarvoor kun je gelukkig gebruik maken van de specialisten bij de Juridisch Adviesdesk van DAS. Gratis en onbeperkt, voor als jouw juridische vragen en kwesties.

Wat is de Juridisch Adviesdesk?

De adviesdesk bestaat uit een team ervaren juristen van DAS, die jou helpen met al jouw vragen. Je kunt onbeperkt contact met ze opnemen per telefoon op +31 20 65 17 222 of per e-mail via [email protected].

Waarvoor kan ik bij de Juridisch Adviesdesk terecht?

Je kunt bij de adviesdesk hulp vragen voor alle juridische kwesties. Denk bijvoorbeeld aan een conflict met jouw opdrachtgever, een contract waar je niet helemaal zeker van bent, of een dubbelcheck of jouw eigen contracten en voorwaarden goed zijn opgesteld. Je kunt zelfs contact opnemen om kort te checken of je de goede richting op gaat. Wel zo fijn om zeker te weten dat jouw juridische zaken op orde zijn!

Een aantal voorbeeld situaties

  1. Je hebt een nieuwe opdrachten gekregen. Terwijl je de contractvoorwaarden doorleest, zie je een artikel waar je je vraagtekens bij hebt. Om het zeker te weten, bel je kort met de adviesdesk. De specialist weet raad: je kunt met die voorwaarden gerust de opdracht aannemen.
  2. Je hebt onenigheid over uren of verrichte werkzaamheden met een opdrachtgever. De jurist van de adviesdesk helpt je de situatie in kaart te brengen en een plan te maken om het probleem snel en goed op te lossen.
  3. Je hebt jouw opdracht afgerond, maar de opdrachtgever betaalt jouw facturen maar niet. Heel vervelend! De adviesdesk helpt je de situatie in kaart te brengen en helpt je met een plan om dit conflict zo snel en correct mogelijk op te lossen. Daarnaast kijk je samen wat je kunt doen om dit in de toekomst te voorkomen.

Bel de adviesdesk op +31 20 65 17 222, of

Stuur een e-mail naar [email protected]